Lisanne zoekt een maatje

Dit is Lisanne, een gezellige, spontane meid van 22 jaar. Ze woont in De Bank van Noppes in Gorinchem en heeft het daar prima naar haar zin!

De andere bewoners helpen Lisanne in het dagelijks leven bij het opstaan en slapengaan, ze vangen haar op als ze thuis komt van school, doen boodschappen en koken samen met haar. Deze zorg is voor Lisanne noodzakelijk. Haar verstandelijke vermogens zijn beperkt en ook haar lichamelijke ontwikkeling vraagt om veel zorg en aandacht. Lisanne gebruikt gebaren, een prachtige glimlach en een welgemeend nee en bahh om duidelijk te maken hoe ze zich voelt en wat ze wel en niet zou willen. Lisanne slaapt graag thuis in haar appartement, maar helaas kan dat nu nog niet iedere avond.

Een maatje van Lisanne zijn, wat houdt dat in?

Als maatje ondersteun en begeleid jij Lisanne af en toe op een dinsdagavond bij het slapen gaan, opstaan en ontbijten. Samen kunnen jullie bijvoorbeeld boodschappen doen en koken. Na het eten vind Lisanne het leuk om folders door te bladeren en heb je zelf tijd voor je eigen hobby of andere bezigheid. Lisanne is een rustige slaper, maar kan niet geheel alleen gelaten worden. In het appartement is een logeerkamer, waar jij een nachtje kunt logeren. Je hoeft geen ervaren mantelzorgster te zijn. Het belangrijkste is dat jij persoonlijke warmte en goede zorg kunt bieden. Én dat jullie het samen gezellig hebben.

Ben jij een warme persoonlijkheid en laat je anderen in hun waarde? Ben jij zorgzaam, betrouwbaar en eerlijk? En heb jij zin om af en toe een dinsdagavond bij Lisanne te logeren?

Wil jij een maatje van Lisanne zijn? Of zou je iets anders voor haar in De Bank van Noppes willen betekenen? Graag zouden we jouw motivatie voor 23 april ontvangen via mail ter attentie van Fred Vahlkamp op mailadres info@debankvannoppes.nl.