De naam zegt het al: gebruikmaken van de Bank van Noppes, kan voor noppes. Maar voor noppes, betekent niet voor niets. Hoe zit dat?

Bij de Bank van Noppes zorgen we met en voor elkaar dat de ruimte ‘draait’, de maatschappij een beetje mooier wordt. Door (terug) te geven wat je kunt. Als gastgebruiker, aandeler, drager of belangwekkende.

Voor de gastgebruikers

De Bank van Noppes biedt ruimte voor elkaar. We delen deze prachtige plek daarom graag met jou. Voor je vergadering, bijeenkomst, workshop, expositie… Dat kan voor noppes. Maar je vrijwillige bijdrage is welkom. Wil je een factuur voor je organisatie of bedrijf? Dat kan. Laat het even weten.

Van de aandelers

De initiatiefnemers zijn formeel eigenaar van de Bank van Noppes, maar de aandelers zijn dat in praktisch zin. Samen houden zij de bank draaiende en organiseren of introduceren maatschappelijke activiteiten.

Zo halen zij organisaties, bedrijven en particulieren van buiten naar binnen om er ‘iets moois’ te doen. Dat kan van alles zijn. Zelf gebruiken zij de ruimte ook regelmatig. Sommigen bijna dagelijks. Om er te werken bijvoorbeeld. Bijna voor noppes (tegen een kleine vergoeding). Maar niet voor niets; door andere bijdragen te leveren.

Door de dragers

De exploitatie van de bank is natuurlijk niet voor noppes. Hypotheek, water, elektra, onderhoud, noem maar op, kost gewoon geld. De ruileconomie is nog niet zover.

Omdat de bank vooral maatschappelijke waarde oplevert en minder klinkende munt, zijn andere inkomsten nodig. Bijvoorbeeld van bedrijven die het concept een warm hart toedragen. En er zo nu en dan ook gebruik van willen maken.

Hen nodigen we van harte uit om sponsor te worden, ook wel drager genoemd. Dragers krijgen uiteraard iets terug. Wil je weten hoe je kunt bijdragen? Neem contact op.

Met de belangwekkenden

Ook kleinere bedrijven en particulieren die geloven in onze ruimte voor elkaar, kunnen bijdragen aan de Bank van Noppes. Uw donatie als ‘belangwekkende’ is van harte welkom.
Neem contact op.