Er zijn diverse mogelijkheden om te vergaderen in De Bank van Noppes. Voor een groep tot maximaal 10 mensen hebben we een nette vergaderruimte aan de voorzijde van het pand. Omdat dit de oude directiekamer van de hier vroeger gevestigde bank is, noemen wij deze kamer, “de Directiekamer”. Voor deze ruimte vragen wij 10 Euro (*) per uur en een bijdrage van 2,50 (*) per persoon voor onbeperkt koffie en thee. Internet, whiteboard, groot scherm en beamer zijn aanwezig en bij de prijs inbegrepen. Koffie en thee pak je gewoon in de aan de andere zijde van de gang gelegen open workspace. Dat regel je helemaal zelf.

De grote ruimte is geschikt voor zo’n 20 mensen in vergadering en ca 35 mensen voor een presentatie opstelling. Voor een zakelijke ontvangst in de vorm van een borrel of receptie kunnen er maximaal 75 mensen in de ruimte. De grote ruimte leent zich uitstekend voor een teamdag, workshop etc. Met een gezellig zitje en voldoende tafels voor een vergadering is de ruimte voor meerdere doelen inzetbaar. Als je de grote ruimte wilt huren dan kan dat voor 25 Euro (*) per uur en evengoed 2,50 (*) voor koffie thee etc. Als je een uitloopruimte of afzonderingsruimte nodig hebt dan kan je ook kiezen voor een combinatie van de Directiekamer en de Open Workspace.

De kosten voor die combinatie zijn 32,50 (*) per uur voor de ruimtes.

Je mag je eigen eten en drinken gewoon mee naar binnen nemen of bij de lokale Horeca bestellen. We helpen je graag aan wat adressen als je daar belangstelling voor hebt.

(*) Alle bedragen zijn exclusief 21% btw