De Bank van Noppes biedt allerlei mogelijkheden om te vergaderen. Voor groepen tot maximaal 10 personen staat onze statige Directiekamer tot je beschikking.

Het is de directiekamer van de voormalige spaarbank. Hiervoor vragen wij 10 euro (*) per uur en een bijdrage van 2,50 (*) per persoon voor onbeperkt koffie en thee.

Wifi, een whiteboard, groot scherm en beamer zijn beschikbaar en bij de prijs inbegrepen. Koffie en thee pak je gewoon in de aan de andere zijde van de gang gelegen open workspace. Dat regel je helemaal zelf.

De grote ruimte is geschikt voor zo’n 20 personen in vergadering en circa 35 mensen voor een presentatie opstelling. Voor een zakelijke ontvangst in de vorm van een borrel of receptie kunnen er maximaal 75 personen  in de ruimte. De grote ruimte leent zich uitstekend voor een teamdag, workshop, presentatie, etc. Met een gezellig zitje en voldoende tafels voor een vergadering is de ruimte voor meerdere doelen inzetbaar.

Als je de grote ruimte wilt huren dan kan dat voor 25 euro (*) per uur en evengoed 2,50 (*) voor koffie, thee, etc. Als je een uitloopruimte of afzonderingsruimte nodig hebt dan kan je ook kiezen voor de combinatie van Directiekamer en de Open Workspace.

De kosten voor die combinatie zijn 32,50 (*) per uur voor beide ruimtes.

Je mag je eigen eten en drinken gewoon mee naar binnen nemen of bij de lokale horeca bestellen. We helpen je graag aan goede adressen.

(*) Alle bedragen zijn exclusief 21% btw