Ben je zelfstandige of werk je voor je bedrijf veel vanuit huis en wil je eens in een andere inspirerende plek werken? Het is mogelijk om een paar uur of gewoon een hele dag vanuit De Bank van Noppes te werken. Wij hebben 20 flexplekken. Geen eigen bureau dus maar gewoon een plekje in de ruimte waar je in alle rust kunt werken en tegelijk ook contact kunt leggen met anderen. Goed voor de afwisseling, goed voor je netwerk.

Wij vragen een bijdrage van 10,00 euro per dag. Dat is inclusief koffie, thee en gebruik van internet en andere faciliteiten. Kom je een paar uur of een halve dag, dan vragen we een bijdrage te doen van 7,50 euro.

Wil je binnen kunnen lopen wanneer je maar wilt en ook vergaderruimtes kunnen gebruiken, dan is een maandabonnement misschien de meest voor de hand liggende keuze. Al voor 75,00 euro (ex. btw) per maand kun je 24/7 gebruik maken van alle faciliteiten(*).

Heb je vragen, stel ze gerust via info@debankvannoppes.nl of loop even binnen. Tot snel!

(*) Vergaderruimtes op basis van ‘fair use’ in relatie tot andere abonnementhouders. Gebruik voor cursussen of andere structurele doelen kan in overeg tegen vergoeding.

De gehele ruimte huren voor een teamdag of andere activiteit kan ook. Meer informatie via info@debankvannoppes.nl