Ben je ZZP’er of werk je voor je bedrijf veel vanuit huis en wil je ook een keer vanuit een andere inspirerende plek werken, vanaf 2018 is het mogelijk om ook een paar uur of gewoon een dag vanuit DeBank van Noppes te werken.

We vragen een bijdrage van 7,50 Euro per dag inclusief koffie en thee en gebruik van internet en andere faciliteiten. Kom je een paar uur of een halve dag, dan vragen we je een bijdrage te doen van 5 Euro. Wil je binnen kunnen lopen wanneer je maar wil en ook vergaderruimtes kunnen gebruiken, dan is een maandabonnement de meest voor de hand liggende keuze. Al voor 75,00 Euro exclusief btw per maand kun je 24/7 gebruik maken van alle faciliteiten(*). Heb je vragen, stel ze gerust via info@debankvannoppes.nl of loop even binnen. Graag tot snel!

(*) vergaderruimtes op basis van fair use in relatie tot andere abonnementhouders. Gebruik voor cursussen of andere structurele doelen kan in overeg tegen vergoeding. De gehele ruimte huren voor een teamdag of andere activiteit kan ook. Meer informatie is aan te vragen via info@debankvannoppes,nl