De Bank van Noppes biedt allerlei mogelijkheden om te vergaderen. Voor groepen tot maximaal 10 personen staat onze statige Directiekamer tot je beschikking. Het is de directiekamer van de voormalige spaarbank.

Wifi, Whiteboard en beamer
Wifi, een whiteboard, groot scherm en beamer zijn beschikbaar en bij de prijs inbegrepen. Koffie en thee pak je gewoon in de aan de andere zijde van de gang gelegen open workspace. Dat regel je helemaal zelf.

Borrel of receptie
De grote ruimte is geschikt voor zo’n 20 personen in vergadering en circa 35 mensen voor een presentatie opstelling. Voor een zakelijke ontvangst in de vorm van een borrel of receptie kunnen er maximaal 75 personen  in de ruimte. De grote ruimte leent zich uitstekend voor een teamdag, workshop, presentatie, etc. Met een gezellig zitje en voldoende tafels voor een vergadering is de ruimte voor meerdere doelen inzetbaar.

Als je een uitloopruimte of afzonderingsruimte nodig hebt dan kan je ook kiezen voor de combinatie van Directiekamer en de Open Workspace.

Eten en drinken
Je mag je eigen eten en drinken gewoon mee naar binnen nemen of bij de lokale horeca bestellen. We helpen je graag aan goede adressen.


Prijzen

Huur Directiekamer€ 50,00*   – per dagdeel
Huur Grote Ruimte€ 150,00* – per dagdeel
Onbeperkt koffie/thee/water€ 5,00**    – p.p. per dagdeel
Arrangement met onbeperkt frisdrank€ 7,50**    – p.p. per dagdeel
Lunch
(verzorgd door de VitamineKantine met vers geperst sapje)
€ 12,50**  – p.p.
Borrelplateau€ 10,00**  – p.p.
Bier € 2,75*     – p.s.
Fles wijn, rood of wit€ 12,50*   – p.s.
(*) exclusief 21% btw (**) exclusief 9% btw

Frisdrank, bier en wijn wordt afgenomen via de Honesty bar. Je geeft zelf aan wat je gebruikt hebt.