Bedrijven, organisaties en particulieren kunnen in de Bank van Noppes terecht voor vergaderingen, meetings,  presentaties, demonstraties, cursus & trainingssessies, exposities, workshops, marktonderzoeken, coaching & sollicitatie gesprekken en meer. De bank beschikt daarvoor over verschillende ruimtes.

Grote Ruimte

De Grote Ruimte

De Bank van Noppes biedt allerlei mogelijkheden om te vergaderen.

De Grote Ruimte is geschikt voor zo’n 20 personen in vergadering en circa 35 mensen voor een presentatie opstelling. Voor een zakelijke ontvangst in de vorm van een borrel of receptie kunnen er maximaal 75 personen  in de ruimte. 

De Grote Ruimte leent zich uitstekend voor een teamdag, workshop, presentatie, lezing, cursus, receptie, etc. Met een gezellig zitje en voldoende tafels voor een vergadering is de ruimte voor diverse doelen inzetbaar.

Directiekamer

Die hebben we zo genoemd omdat hier vroeger de directeur van de bank kantoor hield, althans dat hebben wij dan zo verzonnen. De tekst boven de haard is in ieder geval leuk. “In levenskracht te sparen, verlicht de oude jaren”.

Voor groepen tot maximaal 8 personen staat onze statige Directiekamer tot je beschikking. Koffie en thee pak je gewoon in de Grote Ruimte. Dat regel je helemaal zelf.

V RG D RPL K

Op steenworp afstand van de bank ligt de V RG D RPL K. Deze locatie, gevestigd aan de Haarstraat in de binnenstad van Gorinchem, biedt ruimte aan acht tot tien personen en is voorzien van alle gemakken.

       

Een pantry met alles erop en eraan om een heerlijke lunch te bereiden en koffie of thee te zetten. Sluit je laptop aan op het breedbeeld tv scherm voor je presentatie of doe dat op de hagelwitte muren waarop de beamer kan worden gericht. Er zijn meer dan voldoende stopcontacten en natuurlijk ontbreekt het toilet niet.

Tijdens de pauze wandel je direct de historische binnenstad van Gorinchem in met zijn gezellige winkels en pleinen die rijk zijn ingericht met sfeervolle cafés en eetgelegenheden. Of kijk je ogen uit tijdens een wandeltocht over de mooiste stadswallen van Nederland.

Wifi, whiteboard en beamer
Wifi, een whiteboard, scherm en beamer zijn beschikbaar en bij de prijs inbegrepen. 

Als je een uitloopruimte of afzonderingsruimte nodig hebt dan kan je ook kiezen voor de combinatie van Directiekamer en de Grote Ruimte

Eten en drinken
Je mag je eigen eten en drinken gewoon mee naar binnen nemen of bij de lokale horeca bestellen. We helpen je graag aan goede adressen.

De tarieven

Grote Ruimte de Bank van Noppes (Zusterstraat 19)€ 150,00*  – per dagdeel
Directiekamer de Bank van Noppes (Zusterstraat 19)€ 50,00* – per dagdeel
Huur de V RG D RPL K (Haarstraat 34)€ 150,00* – per dagdeel
Onbeperkt koffie/thee/water€ 5,00**    – p.p. per dagdeel
Arrangement met onbeperkt frisdrank€ 7,50**    – p.p. per dagdeel
Lunch
(verzorgd door de VitamineKantine met vers geperst sapje)
€ 15,00**  – p.p.
Borrelarrangement met zoutjes en luxe hapjes€ 15,00**  – p.p.
(*) exclusief 21% btw (**) exclusief 9% btw